Quadard logo inverterad

Om oss

Vår historia

Namnet Quadard kommer från det engelska ordet Quad som betyder fyrhjuling.

Redan år 2005 lanserade vi den första Quadarden i Sverige. Då som en minimoto från anrika BLATA. Efter denna minifyrhjuling blev det tyvärr inga fler barnfyrhjulingar för Quadard. Förrän nu, 2023! 

Quadard fyrhjuling för barn. Quadards första ATV för barn år 2005

Välkommen Quadard år 2023!

Dealy Sweden AB har valt att återuppta varumärket Quadard och kommer under våren 2023 lansera dess första SSV (Side-by-Side Veicle). Det är en produkt där 2 barn sitter bredvid varandra och som vi tror kommer bli en riktig storsäljare i segmentet.

Först ut på marknaden kommer K1 med en förbränningsmotor på 163cc och 4,35hk. En fyrhjuling med ratt, gas och broms, fram och backväxel samt elstart. 

Därefter lanseras den med en elektrifierad drivlina på 650w med en körtid på ca 2h. Denna elfyrhjuling heter K1E och laddas enkelt i vanligt vägguttag med den medföljande laddaren. 

Dealy Sweden AB

Vi som står bakom varumärket Quadard är Dealy Sweden AB. Bolaget har lång erfarenhet inom fordonsbranschen sedan 1964 och har idag agenturen för fler kända varumärken såsom bl.a. Ligier mopedbilar och Segway Powersports fyrhjulssortiment. Du kan läsa om alla våra varumärken här.

Vårt huvudkontor ligger i Uppsala och vårt centrallager i Västerås. Här lagerhåller vi både fordon och reservdelar för den svenska marknaden. 

Försäljning och service sker via våra återförsäljare runt om i landet. Alla våra fyrhjulingar tillverkas i Asien hos vår partner som är ISO9001certifierad.